Deneyimsel Tasarım Öğretisi

Deneyimsel Tasarım Öğretisi
Deneyimsel Tasarım Öğretisi Nedir?

Deneyimsel Tasarım Öğretisi, geçmişten aldığı deneyimlerle geleceği tasarlar. İnsan, deneyimi ya kendi yaşamından ya da başkalarının yaşamlarından elde edebilir.  Deneyim, yaşanmışlıklardan yapılan sonuç değerlendirmesidir. Sonuç değerlendirme sebep ve sonuç ilişkisi kurularak yapılabilir. Cam bardak yere atıldığında kırılır. Buradaki sebep bardağın yere atılması, sonuç ise kırılmasıdır. Bunu bilen kişi,     bardağı kıracak sebebi oluşturmaz. Tıpkı bunun gibi yaşadıklarımızda da bir sebep sonuç ilişkisi vardır.

Kim Kimdir?

Kim Kimdir?

KİM KİMDİR?

İnsanların hayattaki mutluluğu ve mutsuzluğu, diğer insanlarla kurduğu ilişki kalitesine bağlıdır. İnsanın,  birçok duygu durumunu, vereceği kararların yönünü diğer insanlarla olan ilişkileri belirler. Bu nedenle ilişki kurarken karşıdaki kişiyi iyi tanımak çok önemlidir.

İlişkilerde Ustalık

İlişkilerde Ustalık

İLİŞKİLERDE USTALIK 

İnsanlar yaptıkları seçimlerde ve tercih ettikleri yöntemlerde farklılık gösterse de aslında amaçları aynıdır. Her insan mutlu ve başarılı olmak ister ve seçimlerini de bu doğrultuda yapar. İnsanı bu amaçlara yakınlaştıransa iyi ilişkiler kurmalarıdır. İnsanı hayatta yücelten, yaşam kalitesini arttıran şey ilişkilerindeki ustalığıdır…

Başarı Psikolojisi

Başarı Psikolojisi

BAŞARI PSİKOLOJİSİ

Başarı Psikolojisi; ilk anından son anına kadar hayatın her alanında kullanılabilecek stratejilerden oluşan bir programdır. İçeriğindeki bilgilerle, hayatın içerisinde işleyen sebep-sonuç ilişkilerini açıklayarak; bireyin seçimlerinin, belirlediği hedeflerin, dolayısıyla hamle kalitesinin artmasını hedefler. Hamle ve karar kalitesi artan, dününden daha iyi seçimler yapan kişi ya da kurumun ise mutluluğu ve başarısının artması kaçınılmazdır.

Deneyimsel Tasarım Öğretisi Seminerleri Hakkında Düşüncelerim

Deneyimsel Tasarım Öğretisi Seminerleri Hakkında Düşüncelerim Bu hayatta her insan mutlu ve başarılı olmak ister…  Bunun için, Sevdiği insan...