Mutlu Etmek İçin…

İyilik

Mutlu Etmek İçin…

Kadınlar, yapıları gereği şık giyinmek ve güzel görünmekten hoşlanırlar. Ayça Hanımın da ölçülü bir giyim tarzı vardı. Bakımlı ve özenli biriydi. Ancak, kuaföre gidip saatlerce orada kalmaktan pek hoşlanmazdı. Bakım için, bir kuaförde 3-4 saat zaman geçirmek ona göre değildi. Evet, kişisel bakım gerekliydi, ancak bunun için harcanan onca paraya ve bu kadar beklemeye gerek olmadığını düşünüyordu. Saçlarındaki beyazlar arttığı için, saçını boyatmak mecburen düzenli bir aktivite haline gelmişti.

Neden Olmuyor?

Ertelemek


Neden Olmuyor?

 “Şu işler hallolsun, rahatlayacağım.”

“Şu ödevi teslim edeyim, o zaman huzur bulacağım.” 

“Sınavları bir halledeyim ondan sonra spora başlayacağım.”

“Şu çocuk bir okula başlasaydı… Uzun zamandır okumayı ertelediğim kitaplarımı okuyacağım, nasıl olsa bir sürü vaktim olacak…” 

Biz Olabilmek

 Aile

Biz Olabilmek

Medeni kanunun ve belediye başkanının, bana vermiş olduğu yetki ile, sizleri karı-koca ilan ediyorum! Tebrikler…

Sorular

 Soru

Sorular

İlkbahar… 

Aylin’in en sevdiği mevsimdi. “Doğa uyanıyor” diyerek, sevinçle bahçelerinin yeşilliğine kendini bırakırdı. Annesini çağırır, ona da her şeyi göstermek ve paylaşmak isterdi. 

Kıyaslar

 Kıyaslamak


Kıyaslar

Eve geldiğinde, çantasını bir kenara atıp odasına geçmesi bir oldu. Annesi durumu fark etmişti. Sakince peşinden odaya girdi.

- Oğlum hayırdır, bir sıkıntın var gibi... Sana yardımcı olabileceğim bir şey var mı?

Deneyimsel Tasarım Öğretisi Seminerleri Hakkında Düşüncelerim

Deneyimsel Tasarım Öğretisi Seminerleri Hakkında Düşüncelerim Bu hayatta her insan mutlu ve başarılı olmak ister…  Bunun için, Sevdiği insan...